2022-05-11 14:55:34• hírek • Bede Emőke

Megtalálták az apa holttestét is a vízgyűjtő tóban

Fotó: observatornews.ro
Fotó: observatornews.ro

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, megdöbbentő események helyszíne volt vasárnap a Bákó megyei Berefalva (Beresti): egy mindössze 5 hónapos baba és egy 4 éves kisgyermek holttestére bukkantak egy vízgyűjtő tóban, a gyanús szerint pedig épp apjuk volt az, aki a vízbe dobta őket.

„Ma, 13 óra 10 perckor arról értesítette a rendőröket egy 23 éves nő, hogy férje, egy 30 éves férfi egy családi veszekedést követően fogta a két gyermekét, egy 4 éves fiút és annak 5 hónapos kishúgát, majd azzal fenyegetőzött, hogy a gyerekekkel együtt a gyűjtőtóba veti magát. A nevezett helyszínre rövid időn belül megérkeztek a rendőrök, és 13 óra 26 perckor meg is találták a két gyermeket a vízben. A rendőrök megkezdték az újraélesztést, melyet aztán a mentősök folytattak tovább, viszont sajnos egyikük életét sem sikerült már megmenteni” – közölte az üggyel kapcsolatban vasárnap a Bákó megyei rendőrség.


A 30 éves férfi holttestét szerda délután találták meg a vízgyűjtőben a katasztrófavédelem munkatársai, de a háromnapos kutatásban tucatnyi rendőr és csendőr is részt vett. Annál is inkább, mivel a nyomozóhatóság számolt azzal a variánssal is, hogy az apa esetleg csak a gyermekeit dobta be a vízbe, ő maga pedig elmenekült.


Az Observator korábbi tudósítása szerint a 23 éves nő és 30 éves férje ebéd után szólalkoztak össze, majd a vita olyannyira elmérgesedett, hogy a férfi agya teljesen elborult. Fogta a két gyermekét, majd azzal a fenyegetéssel, hogy beledobja őket a közeli vízgyűjtő tóba, a családi autóval elhajtott. A legnagyobb gyerek, egy 6 éves kisfiú valószínűleg csak azért nem vált az apja áldozatává, mert a szülők veszekedésétől megrémülve biciklire pattant és a nagyszüleinél húzta meg magát.


Attól rettegve, hogy a férje valami borzalmas dolgot fog elkövetni, a feleség azonnal tárcsázta a 112-t és segítséget kért. Az anya által megadott helyszínre rövid időn belül kiérkezett a rendőrség, ám sajnos a vízből már csak a két gyermek holttestét tudták kihúzni, az újraélesztésükre tett erőfeszítések pedig hiábavalónak bizonyultak.


„Tudtam, hogy bolond egy ember, de erre nem számítottam” – nyilatkozta a nő. Egyébként nem ez volt az első eset, amikor a családfő megfenyegette a feleségét, sőt, nem túlzás azt állítani, hogy az utóbbi időszakban a férfi terrorban tartotta családját. Meggyőződése volt, hogy a nő megcsalja, és rendkívül féltékeny volt.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: